Human factor

IntoProgress detacheert medewerkers en ZZP’ers bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen, overheid en in de zorg. IntoProgress wil door medewerkers en ZZP’ers te coachen, begeleiden en op te leiden, de klant niet alleen optimaal bedienen, maar ook positief verrassen. Wij helpen u graag!  

 

 

 

 

 

Het succes van projecten en het bereiken van onze doelen hangt vaak meer af van de ‘menselijke factor’ dan van enkel de beschikbare kennis. Inzet van medewerkers die net een stap verder gaan is daarom steeds meer van belang voor de organisatie. Wij helpen om een stap in de juiste richting te zetten. En van daar uit weer een stap. En vervolgens nog eentje. Wij doen dat samen met jou en andere mensen binnen het team. Zowel het idee, de inspiratie, als de mens en het team zijn voor ons belangrijk. Door voor dit alles aandacht te hebben, helpen we de organisatie en medewerkers vooruit. 

Samen met een team van consultants en zzp’ers willen wij samen voor het beste resultaat gaan. Wij onderscheiden ons door niet alleen capaciteit te leveren, maar echt verder te willen helpen. IntoProgress heeft mensen in dienst met verschillende achtergronden die breed inzetbaar zijn. Zij zetten met veel plezier net dat stapje extra om u verder te helpen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Dit is de X-factor die het verschil maakt.