Ivo van Riel

Ivo van Riel

Owner

Ivo helpt graag mensen vooruit, zodat ze nóg beter worden in hun werk of op persoonlijke vlak. Hij denkt graag met hen mee waardoor collega’s, ZZP’ers en opdrachtgevers het beste uit zichzelf halen. Zijn passie ligt in het versnellen en verbeteren van processen. Innoveren en out- of- the box denken staan hoog in zijn vaandel. Deze eigenschappen gecombineerd met een grote gedrevenheid, enthousiasme en positiviteit maken de persoon van Ivo.

Patty Kuijper

Patty Kuijper

Owner

Patty is van nature een sterk op inhoud gericht persoon. Daarnaast is zij goed in het begeleiden en coachen van collega’s, waardoor zij een betere versie van zichzelf worden. Patty is in staat om complexe juridische teksten te vertalen naar een praktisch en uitvoerbaar werkvoorschrift. Zij doet dit op een non-conventionele manier. Uiteraard leert Patty graag van anderen; want een mens is nooit te oud om te leren.

Linda Brienen

Linda Brienen

Senior Consultant / Teammanager

Linda is als consultant en teammanager multifunctioneel inzetbaar. Als consultant kan Linda hoofd- en bijzaken goed onderscheiden. Als teammanager is Linda te typeren als iemand die het voortouw neemt en de mensen om haar heen motiveert. In een prettige en stimulerende werkomgeving werkt Linda het best en draagt hier graag aan bij. In complexe situaties blijft ze rustig en probeert zaken praktisch op te lossen.